Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee sivustoa https://verkkokauppa.mantsala.fi/ ja se on laadittu 2.2.2024.

Tässä saavutettavuusselosteessa kerrotaan, miten verkkokaupassa noudatetaan EU:n saavutettavuusdirektiiviin pohjautuvaa lakia digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, mitä puutteita sivuston saavutettavuudessa on ja miten voit antaa meille palautetta saavutettavuusongelmista.

Ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio on arvioinut sivuston saavutettavuuden automaattisen tarkistustyökalun avulla.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää osittain WCAG -ohjeistuksen A- ja AA-tasojen saavutettavuusvaatimukset.

Ei-saavutettava sisältö

2.5.3 Nimilappu nimessä: Näkyvä nimilappu ja saavutettava nimi eivät täsmää

Tuotelistausten korttinäkymässä näkyy teksti ”Näytä tuote” tai ”Lisää ostoskoriin”, mutta saavutettava koneellinen nimi sisältää myös tuotteen nimen muodossa: ”Näytä tuote: Tuotteen nimi”.

Huomasitko puutteita saavutettavuudessa? 

Pyrimme jatkuvasti parantamaan sivuston saavutettavuutta. Jos löydät ongelmia, joita ei ole kuvattu tällä sivulla, ilmoita niistä meille ja teemme parhaamme puutteiden korjaamiseksi. Vastaamme yleensä viikon sisällä. Lain mukainen vastausaika on enintään 14 vuorokautta.

Pa­lau­te ja yh­teys­tie­dot

Kerro meille havaitsemasi saavutettavuuspuutteet ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Palautteen voit antaa sähköpostitse palvelupiste(at)mantsala.fi tai puhelimitse palvelupiste Vinkkiin  040 314 5273. Vinkki lähettää palautteen eteenpäin verkkosivuston saavutettavuudesta vastaaville tahoille. Ei-saavutettavia sisältöjä voi pyytää saavutettavassa muodossa.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto valvoo saavutettavuusvaatimusten toteutumista. Jos et ole tyytyväinen palvelusta vastaavalta saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000